C-Pod Mini App KartaIn denna vy – kartvyn – ser du positionen för din eller dina C-Pod Mini och de Mini som andra har delat med dig. PĂ„ kartan ser du ocksĂ„ positionen för din mobiltelefon. En C-Pod Mini-ikon kan ha tre fĂ€rger:

Grön – inget aktiverat larm har gĂ„tt
Röd – ett larm har gĂ„tt
GrĂ„ – inget larm Ă€r aktiverat

NÀr du klickar pÄ ikonen för en C-Pod Mini fÄr du upp ett informationsfönster i skÀrmens underkant. I detta fönstret fÄr du information om plats och status för vald Mini.

NÀr du klickar pÄ en Mini-ikon pÄ kartan kommer du ocksÄ att se det geofence som eventuellt Àr aktiverat. NÀr ett larm gÄr kommer ikonen för den valda Minin att bli röd och i informationsfönstret ser du vilket typ av larm som har gÄtt.

Du kan vÀlja att dra upp informationsfönstret helt och dÄ kommer du Ät all information och alla instÀllningar för den valda C-Pod Mini.

Till höger i kartvyn finns ett antal symboler:

    Google symbol (siktet) Flyttar kartbilden sÄ att positionen för din mobiltelefon placerat i centrum
    Mini logo (siktet) Zoomar in pÄ din egen MIni. Den hÀr symbolen anvÀnder du för att zooma in pÄ din egen Mini, förutsatta att du bara har en. Om du har flera Mini gÄr du till listvyn och vÀljer den Mini du vill se inzoomad i kartvyn.
    Webshopen. Denna lÀnk anvÀnder du för att komma till C-Pod's webshop.
    + LÀgg till ny C-Pod Mini. Denna lÀnk anvÀnder du nÀr du vill aktivera en ny Mini.